Răsăritul pe plajă, apusul în vârf de munte – Focus Prima TV

Răsăritul pe plajă, apusul în vârf de munte

De pe plajă, în vârf de munte! Așa au început noul an doi alpiniști din Constanța, care au făcut baie în mare la răsăritul soarelui, iar la apus au ajuns pe Vârful Omu. Ștefan Tudor și Mihai Nenciu sunt doi cățărători de top, care s-au făcut cunoscuți prin faptul că au ajuns pe cele mai înalte vârfuri ale lumii.

Spiritul de aventură și dorința de a demonstra că voința și ambiția pot ajuta pe oricine să-și depășească limitele, i-au făcut pe doi constănțeni să pună în practică un proiect inedit.

Mari amatori de mișcare în aer liber, Ștefan Tudor și Mihai Nenciu și-au propus să înfrunte provocarea de a parcurge într-o singură zi distanța de la cel mai jos punct din România, plaja de la Marea Neagră, până la Vârful Omul, care are o înălțime de 2.500 de metri.

Exemplul celor doi a fost luat și de alți sportivi, astfel încât aproape de prânz, în mare, s-au avântat mai mulți înotători.

Odată cu apusul soarelui, Mihai și Tudor au ajuns la capătul primei călătorii din anul nou. La 2.500 de metri altitudine, muntele i-a primit cu minus 10 grade celsius și un peisaj de neuitat.

Total
0
Shares
Total
0
Share