Răspuns inedit la protestele din ultimele zile. Gestul prin care zeci de oameni din Arad au mulțumit medicilor – Focus Prima TV

Răspuns inedit la protestele din ultimele zile. Gestul prin care zeci de oameni din Arad au mulțumit medicilor

Digi24

Un răspuns inedit la protestele din ultimele zile a venit joi seară de la Arad. Zeci de oameni au mers cu buchete de flori în fața secției COVID de la spitalul județean. Aceștia au lăsat florile în curtea spitalului și i-au aplaudat pe medicii care ieșeau din tură. Oamenii au spus că au vrut să le mulțumească astfel și să-i încurajeze după scandările de zilele trecute împotriva lor.

Un grup de arădeni a dus buchete şi ghivece cu flori, joi seară, cadrelor medicale de la cel mai mare spital COVID-19 din judeţul Arad, cel din cartierul Grădişte, în semn de recunoştinţă pentru contribuţia lor la combaterea efectelor pandemiei şi ca o replică la protestele care au loc în ţară faţă de măsurile luate de autorităţi pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2.

Aceştia au ajuns la spital după ora 19,00 şi i-au luat prin surprindere pe medici, care au privit de la ferestre cum florile sunt aşezate în faţa unităţii medicale, pe spaţiul verde. După ce au lăsat florile, iniţiatorii acţiunii au aplaudat intens minute în şir.

Total
0
Shares
Total
0
Share