Răzvan Lucescu şi-a ieşit din minţi la finalul derby-ului Al Ahli - Al Hilal! L-a înjurat în limba română pe arbitru şi riscă o suspendare - mai multe detalii în seara aceasta la Focus 18:00 - Focus Prima TV

Răzvan Lucescu şi-a ieşit din minţi la finalul derby-ului Al Ahli – Al Hilal! L-a înjurat în limba română pe arbitru şi riscă o suspendare – mai multe detalii în seara aceasta la Focus 18:00

Al-Hilal, echipa antrenată de către Răzvan Lucescu, a remizat în derby-ul cu Al Ahli, pentru care a jucat Alex Mitriţă, scor 0-0, în etapa a 13-a din campionatul Arabiei Saudite. Răzvan Lucescu a avut o reacţie nervoasă la finalul partidei şi s-a îndreptat către arbitri pentru a le reproşa deciziile luate. Antrenorul român i-a înjurat în limba română pe arbitri şi riscă o suspendare.

Al Ahli a primit un penalty controversat în minutul 8, ratat de către Al Somah. A fost un meci echilibrat, cu multe ocazii de gol de ambele părţi.

„Respect, respect! Fii sincer acum! Ai arbitrat într-o singură direcţie! La noi nu e niciodată penalty, numai la ei este. Vrei să încetez acum?”, au fost reproşurile lui Răzvan Lucescu către arbitrul de centru.

Total
0
Shares
Total
0
Share