Record de spitalizare în SUA – Focus Prima TV

Record de spitalizare în SUA

Noul an vine cu semne proaste pe frontul pandemiei. China, țara care a fost focarul , a înregistrat zeci de noi cazuri de Covid 19, după ce timp de câteva luni guvernul de la Beijing pretindea că situația este sub control. În Statele Unite a fost depășit din nou recordul de spitalizări, pentru a patra zi consecutiv. Iar în restul lumii, continuă campania de vaccinare.

Autoritățile chineze au fost nevoite să recunoască apariția a 19 cazuri de Covid 19 chiar în prima zi a anului, într-o provincie din nord-estul țării, după ce cu o zi înainte fuseseră 25 de pacienți infectați.
Dintre cele 19 cazuri, 10 sunt transmise local, iar 9 ar fi fost aduse din afara Chinei.

În Statele Unite, sunt peste 125 de mii de americani spitalizați din cauza Covid, cea mai mare cifră de la debutul pandemiei. Este pentru a patra zi la rând când datele cresc, la fel și la numărul deceselor. Autoritățile fac eforturi pentru a vaccina cât mai multe persoane, în special din categoria celor vulnerabile dar și a cadrelor medicale și a serviciilor de intervenție.

În Israel, au fost vaccinate peste un milion de persoane din cei aproape 9 milioane de locuitori. Printre cei imunizați a fost și celebrul iluzionist Uri GHELLER, care a profitat de acest moment pentru a face spectacol.

Liderii lumii atrag atenția că 2021 ar putea marca un dezastru umanitar dacă nu se pun doze de vaccin anticovid la dispoziția milioanelor de refugiați.

Total
0
Shares
Total
0
Share