Recuperarea post Covid, drum lung și dificil – Focus Prima TV

Recuperarea post Covid, drum lung și dificil

Avem nevoie de cel puțin doi ani de monitorizare după vindecarea de covid! Asta spun medicii, care se luptă cu toate forțele să ajute pacienții să se recuperze. Inima, plămânii, dar și sistemul nervos pot fi afectate pe termen lung, așa că trebuie să mergem constant la medic, dacă am fost infectați. Computerul tomograf sau RMN-ul sunt analize prin care putem descoperi eventualele sechele post covid.

ATENTIE la evolutia starii de sanatate dupa infectia cu covid 19 – este mesajul pe care il transmit medicii. Organele interne, dar si creierul unui pacient pot ramane cu sechele pe termen lung., chiar şi după ce s-a vindecat de covid.

Președintele Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România, medicul primar de Radiologie și Imagistică, Gheorghe Iana susține că este important să descoperim problemele… și să le tratăm la timp.

Medicii ne îndeamnă să efectuăm și analizele periodice și spun că nu există niciun pericol de infectare în unitățile medicale, dacă respectăm regulile sanitare.

Total
0
Shares
Total
0
Share