Regina Elisabeta a II-a a, primele declarații despre problemele sale de sănătate: „Nimeni nu poate încetini trecerea timpului” - Focus Prima TV

Regina Elisabeta a II-a a, primele declarații despre problemele sale de sănătate: „Nimeni nu poate încetini trecerea timpului”

Regina Elisabeta a II-a a lipsit de la al 11-lea Sinod General al Bisericii Anglicane pentru prima oară în ultimii 51de ani. Problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă au împiedicat-o pe suverană să participe la eveniment, aceasta fiind nevoită să îl delege pe fiul său, Prințul Edward, să transmită un mesaj din partea sa.

Declarația a fost una extrem de emoționantă, Regina Elisabeta menționându-l în discurs și pe soțul său, Prințul Philip, care a murit în luna aprilie a acestui an la vârsta de 99 de ani.

„Este greu de crezut că au trecut peste 50 de ani de când eu și Prințul Philip am participat la prima ședință a Sinodului General. Nimeni nu poate încetini trecerea timpului și, deși ne concentrăm adesea asupra a tot ceea ce s-a schimbat între timp, multe lucruri rămân neschimbate, inclusiv Evanghelia lui Hristos și învățăturile sale.”, a transmis Regina Elisabeta prin intermediul Prințului Edward. De asemenea, acesta a subliniat și că regina „își trimite scuzele sale sincere și profunde că nu poate fi prezentă astăzi aici”.

Total
0
Shares
Total
0
Share