Reglare de conturi în Bronxul României – Focus Prima TV

Reglare de conturi în Bronxul României

O stradă din Brăila arată ca după război…asta după ce timp de câteva minute a fost scena unei răfuielil sângeroase între două grupări rivale de interlopi. Săbii, bâte și pietre au făcut parte din arsenalul tinerilor puși pe scandal. Trei indivizi au fost deja reținuți de poliție în acest caz, însă ancheta este în plină desfășurare.

Conflictul a avut loc în cartierul Brăilița, iar potrivit presei locale răfuiala între cele două grupări a avut loc pe fondul unei dispute începute în urmă cu o săptămână. Atunci, locuința unuia dintre interlopi fusese atacată de rivali cu pietre. Tot cu pietre a început și conflictul de noaptea trecută.

Reglarea de conturi s-a transformat într-o adevărată luptă de stradă. Participanții au folosit săbii și bâte. Victimă colaterală a fost și mașina unui localnic.

Cele patru benzi de circulație ale străzii unde a avut loc altercația au fost închise de polițiști. La fața locului au ajuns și criminaliștii care ridică probe și fac măsurători. Între timp, 3 suspecți au fost reținuți.

O anchetă este acum în plină desfășurare. Brăilița, cartierul în care au avut loc evenimentele, este frecvent scena unor confruntări sângeroase între diferitele grupări din lumea interlopă din sud-estul țării.

Total
0
Shares
Total
0
Share