Relație scandaloasă la școală - Focus Prima TV

Relație scandaloasă la școală

Acuzații grave la adresa unui profesor de muzică, în vârstă de 44 de ani, de la un liceu din Balș. El a fost arestat preventiv după ce ar fi întreținut relații sexuale cu o elevă de 15 ani. Cea care a anunțat poliția a fost mama fetei, care a aflat despre relația secretă a celor doi. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Profesorul preda muzică la Liceul „Petre Pandrea” din Balș și a fost ridicat de oamenii legii chiar de la catedră. Se afla în faţa elevilor, în sala de curs, când poliţiştii au descins la şcoală şi l-au dus la audieri. Colegii sunt șocați.

Dascălul și eleva sa ar fi fost împreună de șase luni. Soţia sa, cu care este căsătorit de 25 de ani, este plecată la muncă în străinătate. Mama copilei de 15 ani a fost cea care a aflat despre relatia celor doi și a cerut ajutorul polițiștilor. Rudele au aflat întreaga poveste după ce bărbatul a fost ridicat de poliţişti.

Initial, profesorul a fost retinut pentru 24 de ore, dar magistrații au decis apoi arestarea preventiva pentru 30 de zile. Profesorul are un fiu polițist. La liceul din Balș predă muzică de peste 20 de ani. În timpul liber cânta la nunți și botezuri și era activ în mediul online, unde posta fotografii şi videoclipuri. Cât despre eleva, ea va putea beneficia de şedinţe de consiliere cu psihologul școlii.

Total
0
Shares
Total
0
Share