Româncă sechestrată în Mexic, împreună cu trei copii: Ne-au spus că e strict politic și, dacă mai vorbim, ne bagă la închisoare – Focus Prima TV

Româncă sechestrată în Mexic, împreună cu trei copii: Ne-au spus că e strict politic și, dacă mai vorbim, ne bagă la închisoare

O turistă româncă, întoarsă marți seară de la Cancun împreună cu soțul și cei trei copii, a povestit la Digi24 sub protecția anonimatului experiența de coșmar prin care a trecut, în loc să se bucure de vacanța din Mexic pentru care a plătit 9.000 de euro.

„Nu am primit absolut nicio explicație, ne-au băgat într-o cameră, ne-au luat telefoanele și pașapoartele și efectiv ne-au sechestrat acolo. Noi suntem o familie cu trei copii mici. Nu am primit nicio explicație din partea lor. La un moment dat, soțul meu a vrut să le ia ceva copiilor de mâncare, pentru că nu aveam nici apă, nu ne-au lăsat, nu ne-au dat voie. Pur și simplu ne-au sechestrat într-o încăpere, care avea în spate două toalete”, a spus turista româncă, într-o intervenție telefonică la Digi24.

„Nici măcar nu ne-au spus că ne vor îmbarca înapoi. Au scos din cameră familiile cu copii, ne-au ținut încă o oră și jumătate în picioare, timp în care nu ne-au dat nicio explicație. A venit cineva la un moment dat și ne-a spus că nu este decât ceva politic și nici măcar nu ne-au spus ce ne vor face. Pur și simplu ne-au cerut telefoanele și pașapoartele, le-am spus că e ilegal ce fac – și eu și soțul meu le-am spus – și ne-au spus că nu-i interesează, că este țara lor și fac ce vor și, dacă mai vorbim, ne bagă la închisoare. Polițiștii de acolo din aeroport”, a mai spus femeia sub protecția anonimatului.

Total
0
Shares
Total
0
Share