Românii i-au trimis mesaje dure europarlamentarului german Guido Reil - Focus Prima TV

Românii i-au trimis mesaje dure europarlamentarului german Guido Reil

11.01.2019, Sachsen, Riesa: Guido Reil sitzt vor Beginn der Europawahlversammlung der Alternative für Deutschland in der Sachsen-Arena auf der Bühne. Die Delegierten wollen ihr Programm für die Europawahl im Mai beschließen. Außerdem sollen weitere Kandidaten gewählt werden. Foto: Monika Skolimowska/dpa-Zentralbild/dpa +++ dpa-Bildfunk +++ | Verwendung weltweit

Românii au reacționat negativ în număr mare după discursul anti-România al unui eurodeputat german. Discursul europarlamentarului a avut loc în timpul unei dezbateri cu privire la aderarea României și Bulgariei la Schengen. După numărul mare de comentarii al românilor, Guido Reil și-a închis pagina de Facebook.

După discursul care a supărat o întreagă Românie, eurodeputatul și-a postat discursul și pe pagina de Facebook. Guido Reil a zis că România este Vestul Sălbatic și că este țara cu cea mai mare corupție și criminalitate. Românii s-a mobilizat și au postat comentarii atât română, engleză cât și germană în care i-au transimis că a jignit o țară întreagă.

,,Nemții ne privesc de sus… Niște rasiști aproape toți“, ,,Corupția domnește la Bruxelles, în Germania trebuie curățată peste tot“, ,,Cu harta în mână tu nu știi unde este România dar îți permiți să vorbești despre ea“, ,,Comportamentul acestui bărbat este total anti-european. Putem înțelege cu toții că acest bărbat este un clovn pentr țara sa, Europa și România“, ,,Du-te acasă și dormi“, au fost doar câteva dintre mesaje pe care i le-au trimis internauții pe pagina de Facebook a europarlamentarului german.

Aproape 1000 de comentarii au fost înregistrate doar la această postare, cea mai mare parte venind din partea românilor deranjați de discursul anti-România. La scurt timp după numărul mare de comentarii venite din partea românilor, eurodeputaul și-a închis pagina de Faebook.

Total
0
Shares
Total
0
Share