Rusia afirmă că a transferat 10 bombardiere Su-24 din Crimeea către alte baze aeriene, în cadrul exerciţiilor - Focus Prima TV

Rusia afirmă că a transferat 10 bombardiere Su-24 din Crimeea către alte baze aeriene, în cadrul exerciţiilor

Rusia a transferat 10 bombardiere Suhoi Su-24 din peninsula Crimeea către baze aeriene de rezervă din alte părţi, în cadrul unor exerciţii, a anunţat vineri agenţia de presă Interfax, citând Flota militară rusă din Marea Neagră, potrivit Reuters.

De asemenea, Ministerul Apărării rus a precizat că mai multe unităţi de infanterie mecanizată au revenit în garnizoanele lor din Daghestan şi Cecenia după încheierea exerciţiilor militare din Crimeea.

Manevrele militare ruse sunt urmărite atent după ce Moscova a anunţat că a început retragerea unor trupe de-ale sale din apropierea frontierei cu Ucraina. Însă Kievul şi Occidentul au pus sub semnul întrebării acest anunţ, afirmând că unele forţe şi echipamente militare ruse pur şi simplu par să fie înlocuite cu altele.

Separat, agenţia de presă Interfax a relatat, citând Ministerul Apărării rus, că un tren încărcat cu tancuri din Districtul militar Vest a plecat dintr-un loc neprecizat pentru a le readuce în baza lor din provincia Nijni Novgorod.

Într-o altă declaraţie, citată de agenţia de presă TASS, Ministerul Apărării de la Moscova menţionează că 30 de camioane ce transportau militari şi echipamente, tot din Districtul militar Vest, revin în bazele lor permanente după ce au participat la aplicaţii militare, fără a fi precizat locul acestora.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share