Scandal în Târgul de Crăciun din Constanța - Focus Prima TV

Scandal în Târgul de Crăciun din Constanța

A fost scandal monstru, aseară, la Târgul de Crăciun din Constanța. Mai mulți localnici au forțat gardurile și s-au
încăierat cu forțele de ordine. Au fost potoliți în cele din urmă de jandarmi, iar cei care au instigat au fost amendați. Deși primăria anunțase că accesul la Târg se face doar în baza certificatului digital, persoanele în cauză s-au revoltat, invocând că parcul este al tuturor constănțenilor.

Scandalul a fost declanșat de un grup de bărbați și femei, același grup care organizează la Constanța de fiecare data, protestele antivaccin. Primăria Constanța spune că, în incercarea de a intra in Târgul de Crăciun fără a avea
certificatul verde, scandalagii nu au ținut cont de nimic. Au forțat gardurile, au dărâmat o parte dintre ele și s-au împins cu forțele de ordine. Aici, și primăria are o parte din vină pentru că, în prima zi, Târgul nu a fost îngrădit și oamenii au dat buluc.

Constănțenii s-au anunțat pe rețelele sociale că accesul este neîngrădit, iar când, a doua zi, au venit în parc, Târgul era împrejmuit. Se cerea certificatul verde. A izbucnit scandalul

În timp ce mulți constănțeni au așteptat in ordine să intre in parc, prezentând certificatul digital, forțele de ordine au pus gardurile la loc și au restabilit ordinea. Două persoane din grupul de protestatari au fost amendate, de jandarmerie, cu 8500 de lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share