Școala ezoterică – Focus Prima TV

Școala ezoterică

Situație revoltătoare la Galați acolo unde inspectoratul școlar județean a transmis profesorilor un document în care îi invită să participe la un curs de numerologie. Dascălii ar urma să afle cum să-ți armoniezeze vibrația interioară cu elevii dar și să ghicească viitoarea profesie a învățăceilor. Entuziasmul
pentru științele oculte al inspectoratului nu este însă împărtășit și de cadrele didactice.

Noul inspector general din Galați, Selena Costea, a trimis o adresă cadrelor didactice din județ prin care le invită să pariticipe la proiectul online “Numerologia, o nouă legătură între dasăl și elev”. Documentul poartă antetul inspectoratului școlar.

Educatorii, învățătorii și profesorii din Galați ar urma să afle, cu ajutorul numerologiei, în ce direcție se îndreaptă elevii ca profesie, dar și cum să-i ajute pe cei mici să-și armonizeze vibrația interioară cu cea socială. Mulți colegi din inspectorat susțin poziția șefei lor și spun că vor să se înscrie la curs.

Aplecarea spre ezoterism a inspectoratului școlar nu este însă împărtășită și de profesori. Dascălii spun că sunt preocupați mai degrabă de campania de vaccinare.

Reprezentanții Asociației Numerologilor din România susțin însă cu tărie virtuțile practice ale psedo-științei pe care o promovează.

Prima întâlnire a dascălilor cu numerologii urmează să aibă loc în această seară.

Total
0
Shares
Total
0
Share