Două eleve s-au bătut pentru un băiat

Două eleve s-au bătut pentru un băiat

Lovituri cu pumnii şi picioarele şi o ploaie de înjurături. Nu este un film de acţiune, ci o scenă surprinsă în curtea unuia dintre cele mai bune licee din Constanţa. Protagoniste - două eleve care s-au luat la bătaie din cauza unui băiat. Una a început scandalul pentru că cealaltă i-ar fi furat iubitul. Poliţia face anchetă acum, la fel şi Inspectoratul Şcolar. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Scenele s-au petrecut în curtea Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân. În imagini se vede cum una dintre eleve se năpusteşte asupra celeilalte şi o loveşte fără milă, sub privirile celorlalţi liceeni. Fata scapă cu greu din mâinile agresoarei, care încearcă din nou să dea în ea. Nu reuşeşte, aşa că se mulţumeşte să o stropească cu apă.

Cele două au 16, respectiv 17 ani. Iar motivul întregului scandal ar fi un băiat de clasa a XI-a, fostul iubit al agresoarei, care ar fi iesit la o cafea cu cealaltă fată. Nişte colege i-au văzut, le-au făcut fotografii şi le-au trimis fostei iubite. Care s-a înfuriat cumplit.

Ca de obicei, în timp ce fata se prăbuşea sub lovituri, nimeni din jur nu a intervenit. Colegii au ales să filmeze ori să fie spectatori.. Specialiştii au explicaţii pentru astfel de ieşiri violente ale adolescenţilor.

Şi conducerea liceului va lua măsuri. Inspectoratul Scolar a început propria anchetă. Aceasta trebuie să lămurească dacă în curtea şcolii, unde s-a întâmplat incidentul, a fost sau nu prezent şi vreun profesor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt