Elev umilit de o gaşcă de fete

Elev umilit de o gaşcă de fete

Bătaia e ruptă din şcoala românească! O dovedesc multele imagini şocante care apar în spaţiul public aproape zilnic! Iar ultimele au fost filmate într-o şcoală din Argeş. Un elev a fost bătut zile în şir de mai multe eleve. Se pare că totul a început dintr-o răzbunare a uneia dintre ele. Băiatul ar fi refuzat să fie prietenul ei şi aşa a început seria bătăilor şi a umilinţelor. Acum poliţia a aflat despre caz şi a deschis o anchetă, iar familia spune că nu va lăsa lucrurile aşa. Vă informăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

Totul avut loc la o şcoală generală din oraşul Costeşti, judeţul Argeş. Nici măcar rugăminţile copilului nu le-a înduplecat pe agresoare. Chiar colegele lui au fost cele care l-au umilit. Timp de mai multe zile la rând, copilul a fost bătut cu sălbăticie, iar agresiunea a avut loc atât în şcoală, cât şi în afara ei.

Şi nu doar l-au bătut, ci agresoarele au şi filmat una dintre scenele de groază. De frică băiatul nu i-a spus nimic mamei. Aceasta a aflat întâmplător tot ce trăieşte copilul ei la şcoală. Poliţiştii fac acum anchetă.

Abia acum când s-a aflat, băiatul a povestit cum s-a întâmplat. Totul ar fi început în momentul în care el ar fi refuzat să fie împreună cu o colegă din clasă. Iar ea, din răzbunare, le-a stârnit pe fetele din gaşcă împotriva lui.

Despre acest caz au aflat şi reprezentanţii Inspectoratului şcolar şi cei ai Direcţiei Copilului. Iar săptămâna viitoare este posibil ca aceste instituţii să înceapă anchete.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt