Elevii care şi-au umilit profesoara, lăsaţi repetenţi

Elevii care şi-au umilit profesoara, lăsaţi repetenţi

Elevii care au umilit o profesoară în timpul orei la o şcoală din Prahova vor fi lăsaţi repetenţi! Este una dintre măsurile pe care Inspectoratul Şcolar Judeţean a decis-o după ce au apărut imagini în care mai mulţi elevi fac gesturi obscene şi îi vorbesc urât.

Conducerea şcolii a spus că va începe la rândul ei o anchetă. Profesoara nu a avut nicio reacţie şi niciun elev nu a intervenit pentru a-i lua apărarea. Atenţie! Urmează detalii şi imagini cu impact emoţional!

Imaginile cu elevii de gimnaziu care îşi umilesc profesoara de engleză în timpul orei au şocat în spaţiul public. S-a întâmplat la şcoala din Pietriceaua, un sat din Brebu, Prahova. Cei doi elevi care se duc spre tablă şi simulează poziţii sexuale cu profesoara au fost sancţionaţi- vor rămâne repetenţi. Măsuri au fost luate şi pentru colegul care filmează întreaga scenă.

Elevii care au văzut cum este batjocorită femeia şi nu au avut nicio reacţie au primit observaţii individuale. Conducerea şcolii a demarat o anchetă şi în ce o priveşte pe profesoară. Întrebată dacă profesoara ar avea probleme psihice pentru că nu a avut nicio reacţie, directoarea nu a vrut să comenteze.

După apariţia imaginilor ministrul Educaţiei a ieşit cu o reacţie. „Ştiu că incidentele din ultima vreme au făcut ca fiecare cadru didactic să simtă nevoia de certitudini privind siguranţa în şcoli. Vreau să vă asigur că voi face tot ceea ce ţine de mine să prevenim aceste fapte şi am demarat deja o serie de consultări pentru a găsi cele mai bune soluţii în acest sens. Siguranţa fiecărei persoane din unităţile de învăţământ este prioritară pentru Ministerul Educaţiei", a declarat ministrul Educaţiei.

Incidentul revoltător s-a întâmplat la doar câteva zile după ce, într-un liceu din Bucureşti, un elev de 16 ani şi-a înjunghiat profesoara de japoneză pentru că le-a dat un test neanunţat.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt