Se întorceau acasă dar nu au mai ajuns – Focus Prima TV

Se întorceau acasă dar nu au mai ajuns

Tragedii au avut loc, azi-noapte, pe mai multe șosele din România. Alți patru oameni au murit și alți doi au fost răniți, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate în grave accidente rutiere.

Pe o șosea din Timiș, două persoane, soț și soție, și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a lovit frontal de o autoutilitară. Victimele, care au 37 și respectiv 42 de ani, se întorceau din Germania și, cel mai probabil, din cauza oboselii șoferul a adormit la volan. Mașina, scăpată de sub control, a intrat pe contrasens, într-o curbă, și s-a lovit de autoutilitară. Impactul a fost deosebit de puternic autoturismul
fiind complet distrus. Șoferul și soția lui au murit pe loc, trupurile lor fiind scoase dintre resturile mașinii de echipele de descarcere.

Alte două persoane și-au găsit sfârșitul și pe o șosea din Dolj. La intrarea în comuna Perișor, doi bărbați și un cal au murit în urma impactului dintre un autoturism și o căruță. 4 persoane se aflau în mașina care s-a făcut praf, în urma accidentului. Victimele sunt un tânăr de 32 de ani din Craiova, pasager dreapta față în autovehicul, și căruțașul, un bărbat de 53 de ani, din localitatea doljeană Radovan. Șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Craiova, și un bărbat de 33 de ani din aceeași localitate, pasager în
autoturism, au fost transportați la spital, în stare conștientă, pentru a primi îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Total
0
Shares
Total
0
Share