Și-a bătut părinții până i-a băgat în comă - Focus Prima TV

Și-a bătut părinții până i-a băgat în comă

Scene halucinante în județul Vaslui! Un tânăr și-a bătut părinții cu o coadă de topor până i-a băgat în comă. Apoi agresorul a sunat la 112 și a declarat că se simte rău. Și medicii care au ajuns la casa groazei au fost atacați de bărbatul de 33 de ani. Nici polițistii nu au reusit să îl liniștească și in cele din urmă l-au impuscat pe agresor. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Atacul violent a avut loc în localitatea vasluiană Protopopești. Nu se știe, încă, motivul pentru care tanarul s-a infuriat așa de tare încât să-și bată părinții cu cruzime. Agresorul a folosit în atacul său o coadă de topor cumpărată în urmă cu doar câteva ore.

Imediat după ce și-a bătut părinții, tânărul de 33 de ani a sunat la 112 să cheme o ambulanță, motivând că se simte rău. Nici rănit agresorul nu s-a calmat și a făcut scandal în ambulanța care l-a preluat. Vecinii din sat sunt șocați de ceea ce s-a intamplat pentru că nu îl știau pe tanar o persoana violentă.

Potrivit medicilor, tatăl agresorului, în vârstă de 64 de ani, este în comă profundă, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav. Iar mama sa, în vârstă de 58 de ani, este în comă artificială, fiind de asemenea lovită puternic în zona capului. Agresorul rămîne în spital până starea lui va fi mai bună.

Total
0
Shares
Total
0
Share