Și-a înscenat răpirea pentru bani - Focus Prima TV

Și-a înscenat răpirea pentru bani

Caz șocant în Tenerife, Spania. O fată de 19 ani și înscenat propria răpire pentru a obține de la părinți o răscumpărare de 50 de mii de euro. A și trimis un filmuleț în care apărea legată și bătută, în care își implora printre lacrimi mama să trimită banii și să nu meargă la poliție. Doar că lucrurile nu au decurs exact cum și-ar fi dorit tânăra și complicii ei. A fost arestată în numai 24 de ore. Vă avertizăm, chiar dacă totul este doar o punere în scenă, că detaliile și imaginile vă pot afecta emoțional!

Îngrozită după ce a văzut imaginile în care fiica sa este legat, speriată și cu urme de violență pe corp, femeia s-a dus la poliție. În mai puțin de 24 de ore oamenii legii au găsit-o. Era într-un cazino, împreună cu iubitul ei, participant de înșelătorie și cu alți trei complici. Toți au fost reținuți.

În urma anchetei, polițiștii au găsit în locuința unuia dintre suspecți toate indiciile care demonstrează ca totul a fost o înscenare. Sânge fals, sfoară și echipament de înregistrare și editare video. Acum, toți sunt în arestul poliției din Tenerife.

Total
0
Shares
Total
0
Share