Și-a tranșat iubita – Focus Prima TV

Și-a tranșat iubita

O crimă comisă de un român șochează întreaga Spanie. După o săptămână de la dispariția unei fete de numai 17 ani, cele mai rele așteptări ale familiei acesteia au devenit realitate. Ea a fost ucisă de fostul logodnic, un român de 23 de ani, cu care avea un copil de numai 4 luni. Întregul orășel de numai 12 mii de locuitori este în stare de șoc și nu înțelege cum s-a putut ajunge în această tragică situație.

Acum o săptămână familia Rociei (rosiei) a anunțat poliția că fiica le- a dispărut. Tot ce știa familia era că fata a plecat fără să ceară vreun sfat, la fostul logodnic. Un român de 23 de ani cu care avea un copil de numai 4 luni.

Cât timp Rocia a fost căutată, familia a avut speranțe că fata este în viață. Părinții știau că plecase la Adria. Regretă acum că nu au oprit-o.

Poliția a mers de la început pe o singură pistă. Faptul că Adrian cumpărase o drujbă, pe care nu ar fi avut la ce să o folosească, le-a dat de bănuit. Scenariul anchetatorilor s-a adeverit. Azi, Adrian a recunoscut că a ucis-o pe ROCIA.

Spania se confruntă cu un val de crime machiste, adică acele cazuri în care femeile sunt ucise de bărbați. Numai anul acesta au fost 18 astfel de omoruri.

Total
0
Shares
Total
0
Share