Simona Halep a dezvăluit detalii surprinzătoare despre căsătoria cu Toni Iuruc: „Am spus doar că vreau..” - Focus Prima TV

Simona Halep a dezvăluit detalii surprinzătoare despre căsătoria cu Toni Iuruc: „Am spus doar că vreau..”

Simona Halep a învins-o vineri, 8 octombrie, pe jucătoarea de tenis Marta Kostyuk, în vârstă de 19 ani, din Ucraina, scor 7-6(2), 6-1. Sportiva în vârstă de 30 de ani s-a calificat în turul 3 de la Indian Wells 2021.

Simona Halep a vorbit în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc după meci despre nunta cu Toni Iuruc. Sportiva a mărturisit cu această ocazie că soțul ei a fost cel care s-a ocupat ca toate detaliile să fie puse la punct, astfel încât evenimentul să iasă așa cum și-au propus. „Soțul meu s-a ocupat de nuntă, așa că nu am mișcat un deget. Am spus doar că vreau flori albe, a știut ce îmi place și a făcut totul. Mulțumită lui, nu a trebuit să mă stresez pentru petrecere. M-am bucurat de ea, au venit mulți oameni, familia mea, prietenii mei, iar după două zile m-am întors la sala de fitness, am revenit rapid la antrenamente după nuntă”, a declarat Simona Halep.

Total
0
Shares
Total
0
Share