Simona Halep a vorbit despre planurile sale de viitor - Focus Prima TV

Simona Halep a vorbit despre planurile sale de viitor

Simona Halep a vorbit despre viitorul carierei sale, dar și despre retragerea din tenis, în cadrul conferinței de presă de la Transylvania Open WTA, turneul de la Cluj care aduce laolaltă o mare parte a jucătoarelor din România, dar și nume celebre precum tânăra Emma Răducanu.

În conferința de presă susținută luni, 25 octombrie, Simona Halep a declarat că își dorește mult să participe la olimpiada din 2024 de la Paris, arătând și că a fost foarte dezamăgită pentru că nu a putut să participe, din cauza unei accidentări, la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul acesta. Sportiva a dezvăluit și că acesta este orizontul de așteptare pentru cariera sa în tenisul profesionist, spunând că își dorește să mai rămână în circuit, dacă sănătatea îi va permite, încă trei ani.

Mai mult, Simona Halep a vorbit și despre tactica pe care vrea să o adopte de acum înainte, după accidentarea care i-a afectat serios jocul. „Nu simt presiune din afară, nu simt presiune nici din partea mea anul acesta, a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus… Am şansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul acesta… Mai am de jucat doi, trei ani, cu siguranţă voi juca (la Transylvania Open) dacă voi fi aptă. (…) Ne gândim un pic la cum am jucat în 2013, jucam mai agresiv, o să adaptez la ce am jucat până acum, dar vreau să progresez, să lucrez la agresivitate un pic, de la o săptămâna la alta intră în mine acest joc…. terminăm turneele de anul acesta şi vom face un plan”, a mai spus Halep.

Total
0
Shares
Total
0
Share