Accident rutier cu trei răniţi, pe Valea Oltului; una dintre victime este în stare gravă

Accident rutier cu trei răniţi, pe Valea Oltului; una dintre victime este în stare gravă

Trei persoane au fost rănite marţi dimineaţa, una dintre ele fiind în stare foarte gravă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un stâlp de pe marginea DN 7, în satul Robeşti din comuna Câineni, au informat autorităţile din Vâlcea.

"Din primele date se pare că ar fi vorba de un bărbat care în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Robeşti, a ieşit în afara părţi carosabile, intrând într-un stâlp. În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane", au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Octavian Fulger, a precizat că una dintre victime este în stop cardio-respirator, echipajele medicale SMURD şi SAJ încercând de mai bine de o jumătate de oră să o resusciteze.

"La faţa locului se intervine cu două echipaje ale ISU (un echipaj SMURD şi un echipaj de stingere cu apă şi spumă) şi încă trei echipaje SAJ. Sosite la locul intervenţiei, echipajele au identificat trei victime, două conştiente şi una în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele de resuscitare la victima găsită în SCR", a declarat reprezentantul ISU Vâlcea.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt