Bucharest Coffee Festival, între 27 şi 29 mai, în Centrul Vechi

Bucharest Coffee Festival, între 27 şi 29 mai, în Centrul Vechi

Iubitorii de cafea pot degusta şi cumpăra diverse tipuri ale acestei băuturi, la Bucharest Coffee Festival, între 27 şi 29 mai, în Centrul Vechi, unde se vor reuni peste 30 de procesatori şi prăjitori de cafea, dar şi importatori şi distribuitori de produse conexe.

Potrivit organizatorilor, festivalul aduce în prim-plan principalele tipuri de cafea în funcţie de varietatea plantei cultivate (arabica), pentru promovarea cafelei de calitate şi mai ales a cafelei de specialitate.

Publicul va putea alege şi dintre tipurile de cafea destinate anumitor modalităţi de preparare: espresso, cafea la filtru sau cafea la ibric proaspăt prăjită.

Vor avea loc demonstraţii de preparare, de mixologie (combinaţii de cafea cu băuturi alcoolice, în cocktail-uri) sau de latte art, dar şi trei competiţii, cu participanţi din toată ţara, profesionişti de la cele mai importante companii de cafea de specialitate şi cafenele. Aceste competiţii sunt campionatele naţionale de Latte Art (15 concurenţi), Coffee in Good Spirits (5 concurenţi) şi Cup Tasting (25 de concurenţi).

Evenimentul are loc Hanul Gabroveni (Centrul Cultural Arcub, Str. Lipscani 84 - 90) şi va reuni cei mai importanţi producători şi importatori naţionali şi internaţionali de cafea. Peste 30 de procesatori şi prăjitori de cafea, dar şi importatori şi distribuitori de produse conexe: aparate de cafea profesionale, accesorii pentru prepararea cafelei, îndulcitori, dulciuri vor fi prezenţi la festival.

Cei interesaţi pot stabili, la acest eveniment, relaţii de afaceri cu importatori şi distribuitori de aparate de cafea pentru uz casnic şi birouri mici, dar si aparate mari pentru cafenele sau chiar aparate de vending (cu fise şi bancnote). Aparatele espresso manuale şi portabile vor putea fi şi ele achiziţionate.

Pentru consumatorii de produse bio, la Bucharest Coffee Festival se vor găsi diverse sortimente de cafea sub formă de boabe, măcinată sau capsule.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt