Coadă pentru un loc la cămin în Capitală

Coadă pentru un loc la cămin în Capitală

Sute de studenţi au stat la cozi infernale pentru un loc la unul din căminele Academiei de Studii Economice! Veniţi din alte udeţe pentru cazare, unii au stat chiar şi 5 ore la coadă. S-a ajuns aici pentru că cei nevaccinaţi au întâietate la triaj, pentru a fi testaţi, şi tocmai de aceea foarte mulţi dintre cei vaccinaţi au avut mult de aşteptat.

Cam asta au simţit sutele de studenţi care au venit astăzi în Capitală pentru un loc la căminele din ASE. Încă de la 7 dimineaţa a început să se formeze coada în faţa porţilor unităţii de cazare.

Studenţii sunt revoltaţi şi spun că nu li se pare normal să stea la aceeaşi coadă persoanele vaccinate şi cele nevaccinate. În plus cei vaccinaţi sunt supăraţi că prioritate la cazare au cei neimunizaţi.

Veniţi şi din alte judeţe ale ţării pentru a prinde un loc la cămin, mulţi dintre ei au încercat să facă timpul petrecut la coadă să treacă mai uşor.

Nu doar în Bucureşti studenţii au avut probleme la cazarea în cămine în acest an. La universitatea Babes Bolyai cazările în cămin se fac doar pe baza adeverinţei de vaccinare sau al unui test PCR negativ.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt