Directorul CFR, după ce 30 de copii au stat blocaţi 8 ore în tren: „De ce mă întrebaţi pe mine? Vor primi apă când ajung la Bucureşti”

Directorul CFR, după ce 30 de copii au stat blocaţi 8 ore în tren: „De ce mă întrebaţi pe mine? Vor primi apă când ajung la Bucureşti”

Directorul CFR, Ovidiu Vizante, a declarat, joi dimineaţa, la Antena 3, că directorii CFR au încercat să găsească miercuri noaptea o soluţie pentru trenul blocat în câmp şi a reacţionat iritat când a fost întrebat de ce nu s-a găsit o soluţie pentru cei 30 de copii care au stat opt ore în tren. Ulterior, premierul Florin Cîţu a declarat că  i se pare anormal să avem astfel de situaţii, iar un şef de la CFR Călători sau un director să spună că soluţia vine din altă parte. Premierul a evitat să spună dacă va cere demiterea directorului.

Directorul CFR a fost întrebat de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la un tren în care erau blocaţi şi 30 de copii.

„Şi de ce mă întrebaţi pe mine? Noi am pus la dispoziţia CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informaţii am eu. Încercaţi să vorbiţi cu responsabilii, cei care conduc circulaţia. (...) Încercaţi dumneavoastră să găsiţi la ora aceea soluţii! Încercaţi să găsiţi transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câţi sunt într-un tren. (...) Eu sunt în funcţie, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniţi dumneavoastră să îmi spuneţi ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?” a declarat Ovidiu Vizante.

Întrebat dacă au primit călătorii măcar apă cât au stat în câmp, directorul CFR a răspuns: „Vor primi când ajung la Bucureşti”.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt