Focuri de armă pentru prinderea unor traficanţi de ţigări. 5 contrabandişti au înotat în Ucraina, unul a fost prins

Focuri de armă pentru prinderea unor traficanţi de ţigări. 5 contrabandişti au înotat în Ucraina, unul a fost prins

Poliţiştii de frontieră din Maramureş au tras focuri de armă pentru a prinde mai mulţi traficanţi de ţigări la graniţa cu Ucraina. Cinci dintre traficanţi au reuşit să scape înotând înapoi în Ucraina, iar un altul a fost reţinut de poliţişti. Ei au confiscat 21.250 pachete de ţigări, în valoare de aproximativ 250.000 lei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Sarasău au observat luni seară, în jurul orei 18.50, în apropierea frontierei cu Ucraina, pe direcţia localităţii de frontieră Teceu Mic, judeţul Maramureş, mai multe persoane care se deplasau dinspre malul râului Tisa spre interiorul ţării, transportând în spate mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii i-au somat să se oprească, dar indivizii au aruncat coletele şi au fugit spre Ucraina, moment în care au fost trase şase focuri de avertisment, în plan vertical, conform procedurilor legale, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră.

În urma acţiunii, a fost reţinut un cetăţean ucrainean în vârstă de 41 de ani, iar celelalte persoane au sărit în apa râului Tisa, întorcându-se înot pe teritoriul statului vecin.

Imediat au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt