Fraţii Godei, în faţa instanţei

Fraţii Godei, în faţa instanţei
foto: Pixabay

Fraţii Godei, patronii a două dintre azilele groazei, au ajuns astăzi în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel. Aflaţi în arest preventiv, cei doi au făcut contestaţie şi vor să fie cercetaţi în libertate! Judecătorii au amânat decizia până luni. Între timp, în Voluntari, saga azilelor continuă. 

Liniştiţi şi cu zâmbetul pe buze.  Aşa şi-au făcut apariţia fraţii Godei, la Curtea de Apel. Cei doi sunt în arest preventiv, dar au contestat măsura, prin avocaţi. Procurorii DIICOT spun că Ştefan Godei ar fi fost liderul grupării care conducea afacerea cu azilele din Voluntari. Fratele lui, Daniel avea rol de coordonator. Dosarul este extrem de stufos, iar acuzaţiile au îngrozit România.

Magistraţii ar fi trebuit să hotărască dacă menţin măsura arestului preventiv sau o înlocuiesc cu una mai blândă. Decizia a fost amânată până luni.

În cazul inculpaţilor din primul dosar, toate măsurile iniţiale au fost menţinute.

Între timp, saga azilelor continuă în Voluntari.

Aşa că au început evacuările.

O parte dintre vârstnici au fost mutaţi la un alt azil, din Snagov. Alţii au fost luaţi de familii.

Femeia crede că lucrurile  puteau fi rezolvate altfel.

Patronul spune că 35 de vârstnici erau cazaţi în centru.

Controalele în centrele pentru vârstinici şi persoane cu dizabilităţi au început după descoperile de la azilele din Voluntari, două deţinute de Ştefan Godei şi unul de Cristina Dumitra.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt