Incendiu de vegetaţie în Devesel, Mehedinţi. Au ars mai multe gospodării: "Au luat foc toate, casă, maşină, animale"

Incendiu de vegetaţie în Devesel, Mehedinţi. Au ars mai multe gospodării: "Au luat foc toate, casă, maşină, animale"

Peste 45 de pompieri intervin cu şase autospeciale cu apă şi spumă pe raza localităţii Scăpau, comuna Devesel, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. Potrivit ISU Mehedinţi, au ars cel puţin şapte gospodării. Un bărbat şi-a pierdut complet casa, iar bunurile agonisite o viaţă întreagă au ars în totalitate.

ISU Mehedinţi acţionează cu toate forţele avute la dispoziţie, suplimentând cu pompieri din turele libere pentru a limita propagarea incendiului la gospodării. În sprijin, au fost solicitate alte 2 autospeciale din cadrul ISU Dolj.

Până în acest moment, incendiul a afectat 7 gospodării. La 4 dintre acestea au fost afectate diverse bunuri, precum garduri sau anexe, iar la 3 sunt afectate şi casele de locuit.

Un bărbat din satul Scăpău şi-a pierdut agoniseala de-o viaţă, după ce flăcările i-au distrus casa, maşina, căruţa şi animalele. Potrivit Antena 3, în câteva zeci de minute, întreaga gospodările a acesuia s-a transformat în scrum. Omul a reuşit să salveze o singură găină din curte.

"Nu mai am nimic, doar ce e pe mine şi ce am în mână. Au luat foc toate, casă, maşină, animale. Ce dezastru mai mare există?", a declarat bărbatul, potrivit sursei citate.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt