Incendiu la pensiunea Ferma Dacilor: A fost găsită a şaptea victimă, un copil

Incendiu la pensiunea Ferma Dacilor: A fost găsită a şaptea victimă, un copil

Cadavrul carbonizat al unui copil a fost găsit miercuri dimineaţă, la pensiunea ferma Dacilor, din judeţul Prahova, afectată de un puternic incendiu.
”A fost extrasă cea de-a şaptea victimă carbonizată (minor)”, a transmis ISU, citat de News.ro.
Se continuă acţiunea de căutare, în condiţiile în care opt persoane au fost declarate dispărute în urma incendiului izbucnit marţi dimineraţă la pensiunea Ferma Dacilor.
Şase trupuri carbonizate, inclusiv un copil, au fost găsite marţide către salvatori în pensiune. În cazul celei de-a şasea victime carbonizate, nu se poate preciza dacă este adult sau minor,
Alte două persoane, mamă şi fiu, au suferit arsuri pe 5% şi 8% din suprafaţa corpului.
Pensiunea nu avea autorizaîie de securitate la incendiu. De asemenea, funcţiona fără autorizaţie de construire, iar cei care o ridicaseră obţinuseră la finalul anului 2020 un certificat de edificare. Prefectul judeţului Prahova, Virgiliu Nanu, a anunţat că la nivelul judeţului vor începe controale care vor viza existenţa autorizaţiilor de construire, de funcţionare şi a avizelor de securitate la incendiu pentru astfel de unităţi de cazare.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a preluat coordonarea anchetei deschise după incendiu, infracţiunile vizate fiind de ucidere din culpă şi distrugere.

Afla mai multe despreincendiuprahovaferma dacilor
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt