Lidia Buble s-a întors pe reţelele de socializare, după o pauză de două săptămâni. Vedeta are un nou look

Lidia Buble s-a întors pe reţelele de socializare, după o pauză de două săptămâni. Vedeta are un nou look

Lidia Buble a produs îngrijorări în rândul fanilor, după ce a dispărut o perioadă de pe reţelele de socializare. Ba mai mult, artista şi-a şters toate fotografiile de pe Instagram, iar imaginea de profil a fost înlocuită cu un fundal complet negru.

Lidia Buble, apariţie uimitoare după două săptămâni de dispariţie

Ei bine, după aproximativ două săptămâni, vedeta a revenit în mediul online şi a postat mai multe filmuleţe pe InstaStory. Lidia i-a uimit pe fani cu un look complet nou, fiind greu de recunoscut. Frumoasa artistă a apărut cu părul şaten închis, culoare care îi vine de minune. Cu toate acestea, schimbarea radicală a amplificat suspiciunile fanilor potrivit cărora ceva semnificativ s-a întâmplat în viaţa cântăreţei.

Artista a apărut în  cadrul matinalului prezentat la radio, de Mihai Morar. Dacă fanii o recunoşteau pentru coafura blondă în stil retro, acum Lidia are părul foarte lung, într-o nuanţă închisă de şaten. Îmbrăcată cu o rochie tip sacou albă, combinată cu o pereche de pantofi cu toc foarte înalţi în aceeaşi culoare, artista a strălucit la matinalul de la Radio Zu. Apariţia vedetei nu a fost trecută cu vederea, iar Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au anunţat că artista s-a întors în atenţia publicului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt