Lili Sandu dezvăluie care sunt intervenţiile estetice la care apelează

Lili Sandu dezvăluie care sunt intervenţiile estetice la care apelează

Mai multe celebrităţi din România au apelat până acum la intervenţii estetice. În timp ce unele preferă să nu discute despre acest subiect din dorinţa de a nu stârni alte dezbateri, altele au fost asumate cu privire la procedurile pe care le-au făcut.

Lili Sandu este una dintre vedetele care a ales să vorbească deschis despre intervenţii estetice. Ea a dezvăluit recent pe Instagram că a fost în vizită la un medic estetician pentru un tratament facial. Vedeta în vârstă de 42 de ani a adăugat că va apela şi la o serie de intervenţii estetice la nivelul feţei, urmând un plan stabilit de către medic. În plus, Lili Sandu a recunoscut că este de acord cu micile îmbunătăţiri. „Sunt full-time mamă, cam asta se întâmplă cu mine în această perioadă, daaar asta nu înseamnă că renunţ să mai am grijă de mine ca femeie. Am fost în vizită la clinică pentru un tratament facial şi am stabilit cu doctorul un plan pentru următoarea perioadă de mici retuşuri estetice la nivelul feţei (sunt All IN pentru mici îmbunătăţiri, nu schimbări totale de nu ne mai recunoaştem)”, a fost mesajul pe care Lili Sandu l-a scris pe Instagram.

Persoanele care îi urmăresc activitatea vedetei de pe social media au ţinut să reacţioneze după publicarea acestui mesaj în care vorbeşte despre intervenţiile estetice la care va apela. Unele dintre acestea au apreciat-o pentru sinceritatea de care a dat dovadă. „Felicitări pentru asumare! Este firesc să ai grijă de tine, la fel cum este firesc să beneficiezi de tratamentele minim invazive care ajută la păstrarea tonusului”„Eşti superbă şi îţi admir frumuseţea de fiecare dată. Felicitări că îţi faci timp şi pentru tine, toată stimă.”

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt