Lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda se deschide marţi. Ciucă: Dezvoltarea infrastructurii duce la creştere economică

Lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda se deschide marţi. Ciucă: Dezvoltarea infrastructurii duce la creştere economică
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Lotul 2 al autostrăzii Sebeş - Turda va fi dat în circulaţie marţi, după finalizarea unor lucrări minore, dar cu restricţie de circulaţie pe o porţiune de un kilometru, unde se va merge pe o singură bandă. Premierul Ciucă spune că dezvoltarea infrastructurii de transport din România este un punct important în programul de guvernare.

„Dezvoltarea infrastructurii de transport din România este un punct important în programul nostru de guvernare, pentru beneficiile pe termen lung pe care le va aduce ţării noastre, atât prin facilitarea legăturilor între regiuni, cât şi prin creşterea economică firească generată de viteza şi calitatea acestor legături. De aceea, îi felicit pe toţi cei implicaţi în finalizarea proiectului de faţă şi le urez succes celor angajaţi în proiecte similare”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Prim-ministrul a apreciat, în context, importanta susţinere financiară la nivel guvernamental din ultimii doi ani, care a impulsionat lucrările pe Lotul 2 din Autostrada Sebeş – Turda şi a dat asigurări privind determinarea guvernului de a sprijini finalizarea celorlalte loturi de autostradă aflate în lucru.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt