Micuţa dresoare şi câinii

Micuţa dresoare şi câinii

Are doar 6 ani şi de multe ori câinii pe care îi dresează sunt mult mai mari decât ea. Şi-a uimit chiar şi părinţii, dresori profesionişti, prin modul în care se impune în faţa patrupedelor. Siguranţa şi curajul Antoniei în preajma câinilor i-a determinat pe părinţii ei să investească şi mai mult în această pasiune, iar ei pot spune cu mândrie că fetiţa lor este unul dintre cei mai mici dresori pe care îi are România în acest moment.

Acest ciobanesc belgian este atent la fiecare mişcare iniţiată de Antonia. Aşteaptă sau sare peste obstacole şi mereu îşi primeşte recompensa. Fetiţa şi-a dezvoltat o abilitate extraordinară in lucrul cu câinii, spun părinţii ei. Atenţia şi răbdarea pentru un copil de 6 ani, sunt calităţi rar întâlnite, iar părinţii au observat aceste lucruri şi muncesc zilnic impreuna cu ea.

Îi plac câinii de talie mare, dar reuşeşte să îi ţină în frâu şi pe cei mici. Arta dresajului implica disciplină şi micuţa Antonia a învăţat asta chiar de la tatal ei, dresor profesionist.

Pandemia i-a determinat pe români să îşi cumpere animale de companie crezând că totul e uşor cu ele. Însă, au realizat că şi acestea au nevoie de educaţie, astfel că numărul celor care apelează la dresaj profesional este in crestere. Tot pandemia a dat naştere unui nou concept de dresaj: la hotel. Proprietarii preferă să vadă rezultatele evoluţiei patrupedelor într-un timp scurt şi preferă să ii lase o perioada la hotelul de dresaj. Aici antrenantele sunt intense şi se întind pe ore bune in decursul unei zile.

Profesioniştii ne dau un sfat extrem de preţios: daca va doriţi un animal de companie este important sa îi oferiţi şi timp.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt