Miruţă, USR: Sunt crescători de animale care le oferă animalelor condiţii mai bune de viaţă decât aveau bătrânii din aceste azile

Miruţă, USR: Sunt crescători de animale care le oferă animalelor condiţii mai bune de viaţă decât aveau bătrânii din aceste azile

Cei care ţin bătrânii în condiţii precum cele din căminele pentru vârstnici din Voluntari sau Mureş le oferă condiţii mai aspre de trai decât pentru animale, a declarat la Prima News deputatul USR Radu-Dinel Miruţă.

„Sunt crescători de animale care le oferă animalelor condiţii mai bune de viaţă decât aveau aceşti oameni. Am văzut ştiri că PSD taie în carne vie când, de fapt, au fost făcute verificări doar pentru presă, altfel cum e posibil ca tot în Voluntari, după atâtea verificări, să vedem situaţii la fel, oameni ţinuţi în sere, sub nailoane”, s-a întrebat deputatul din Opoziţie.

El este de părere că autorităţile care au verificat n-au făcut decât să închidă ochii şi să completeze procese verbale.

Deputatul PNL Gheorghe Pecingină s-a arătat mirat de ceea ce a numit tupeul administratorilor de azile.

„Sunt surprins de tupeul oamenilor care gestionează aceste centre, în condiţiile în care îşi permit să meargă aşa înseamnă că s-au obişnuit să fie controlaţi şi să nu păţească nimic. Poate ar trebui schimbată metodologia de control”, a spus deputatul PNL.

Afla mai multe despreazileabuzuribatranivoluntari
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt