Mizerie de cinci stele

Mizerie de cinci stele

Două restaurante din cadrul unor hoteluri de lux din Capitală au fost închise! Mizerie, gândaci, şi produse expirate. Asta au găsit reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului. Nereguli nu erau doar în reastaurant ci şi în camere. Aşternuturile care se presupunea că sunt proaspăt schimbate erau pline de fire de păr şi pete. Au fost aplicate şi amenzi în valoare de 35 de mii de lei.

Două holeluri de cinci stele din Capitală nu se ridică deloc la standardele impuse. În urma unui control de rutină, comisarii ANPC au găsit o mizere de nedescris, mai ales în bucătăriile restaurantelor. Produsele alimentare erau expirate, miroseau urât şi erau vizibil stricate. Ustensilele de bucătărie erau ruginite, pline de ulei ars şi rupte. Pe jos şi pe pereţi era plin de gândaci, iar coşurile de gunoi nu aveau capace.

Şi camerele erau murdare. Pe pat era păr, iar lenjeriile erau pătate. Noptierele erau pline de praf, semn că nu se mai făcuse curăţenie de ceva timp.

Restaurantele vor fi redeschise după ce reprezentanţii hotelurilor vor reuşi să remedieze toate problemle.
În acelaşi timp, în urma controlului făcut de ANPC, peste 200 de kilograme de alimente în valoare de 47 de mii de lei au fost oprite de la comercializare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt