Nou protest al transportatorilor, la Constanţa. Camioanele şi autoturismele au mărşăluit prin municipiu şi prin zona portuară

Nou protest al transportatorilor, la Constanţa. Camioanele şi autoturismele au mărşăluit prin municipiu şi prin zona portuară

Un nou protest al transportatorilor are loc, miercuri seară, la Constanţa, iar camioanele şi autoturismele au mărşăluit prin municipiu şi prin zona portuară.
Potrivit News.ro, mobilizarea transportatorilor de miercuri seara nu a mai fost la acelaşi nivel cu zilele precedente. Pe grupurile de socializare oamenii erau împărţiţi şi nu toţi erau hotărâţi să iasă la protest.
În cele din urmă, cei care au decis să protesteze şi-au dat întâlnire pe Şoseaua de Centură a Constanţei şi au pornit către porţile 7 şi 9 ale Portului Constanţa. De această dată, transportatorii nu au mai dorit să blocheze accesul în port şi au mărşăluit în zona portuară, iar apoi au revenit în oraş pentru a încheia manifestarea în locul de unde a pornit. 
Coloana de autovehicule a fost însoţită de echipaje de jandarmi şi de Poliţie. 
Constănţenii au mai protestat, sâmbătă, pe Şoseaua de Centură a Constanţei, pe bulevardul de la ieşirea din Constanţa către Mangalia, iar luni şi marţi au blocat mai multe intrări în Portul Constanţa.

Afla mai multe despreprotesttransportatoriconstanta
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt