O tânără şi doi bărbaţi, arestaţi după ce au sechestrat şi torturat o femeie din cauza unei presupuse relaţii amoroase

O tânără şi doi bărbaţi, arestaţi după ce au sechestrat şi torturat o femeie din cauza unei presupuse relaţii amoroase

O tânără şi doi bărbaţi, între care şi un angajat al ISU Bihor, au fost arestaţi pentru 30 de zile, după ce au bătut şi sechestrat o femeie. Totul a pornit de la o presupusă relaţie amoroasă a victimei cu tatăl a doi dintre agresori. Femeia, care a fost umilită şi desfigurată, a fost abandonată ulterior în curtea mamei sale. Vă avertizăm că materialul video detalii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

Liviu Lascu, prim-procuror Parchetul Militar Cluj: Ea ar fi fost chemată la sediul unei societăţi comerciale unde lucrează în calitate de contabil şi din motiv de răzbunare, pentru o presupusă relaţie amoroasă cu tatăl lor, administratorul firmei, copiii administratorului împreună cu acest subofiţer de pompieri au agresat-o, au imobilizat-o câteva ore în sediul societăţii respective, i-au tuns o parte din părul de pe cap, a legat-o de mâini şi de picioare, au dezbrăcat-o de haine.

Cei trei bănuiau că femeia, care este în proces de divorţ, ar avea o relaţie cu administratorul firmei la care e angajată, tatăl a doi dintre agresori. După ore în şir de chinuri au luat-o cu maşina şi au abandonat-o în curtea mamei sale din localitatea Ortiteag, judeţul Bihor.

Mama femeii agresate: Era acolo chircită în maşină, în pielea goală, tunsă chel. Urla că o doare capul.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt