O vacă a fost chinuită de stăpân. Bărbatul a tras cu tractorul animalul care se împotrivea

O vacă a fost chinuită de stăpân. Bărbatul a tras cu tractorul animalul care se împotrivea

Imagini revoltătoare surprinse într-o comună din Timiş. Un bărbat a chinuit o vacă, după ce aceasta nu a mai vrut să meargă. El a legat animalul de tractor şi a început să-l tragă pe şoseaua din comună. Scandalizaţi, vecinii i-au atras atenţia. După ce au văzut filmarea, poliţiştii l-au căutat pe şoferul tractorului.

Imaginile au fost surprinse în localitatea Variaş din judeţul Timiş. Bărbatul, nervos că animalul nu a mai vrut să înainteze spre casă, a luat decizia să lege vaca cu o funie şi să o tragă cu tractorul.

În momentul în care a făcut acest lucru, animalul s-a împotrivit şi mai tare, însă nu a avut ce să facă şi s-a lăsat târât pe câteva sute de metri, distanţă de pe o şosea.

Scandalizaţi, vecinii şi localnicii care au asistat la toate aceste scene, au filmat ce se întâmplă şi i-au atras atenţia bărbatului. Acesta s-a arătat destul de nepăsător în ceea ce i-au spus vecinii, însă, într-un final, după vizionarea imaginilor, oamenii legii au început verificările şi l-au identificat pe acest bărbat. Are 48 de ani şi este din localitatea Variaş.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt