Operator turistic, somat să plătească datorii pentru salubrizare

Operator turistic, somat să plătească datorii pentru salubrizare

Societatea care colectează deşeurile din Delta Dunării a notificat un operator turistic pentru neplata în ultimele cinci luni a facturilor emise pentru serviciile prestate, valoarea totală a sumei pe care operatorul trebuie să o achite fiind de peste 40.000 lei.

Directorul societăţii de salubrizare, Ionuţ Tudorache, a declarat, pentru AGERPRES, că dacă suma nu va fi plătită, operatorul de turism din satul Sfântu Gheorghe poate să rămână fără licenţa de funcţionare.

"Este prima dată când notificăm un agent economic cu privire la întreruperea prestării de serviciu. Este o premieră nefericită. S-a ajuns la această situaţie din cauză că o perioadă lungă de timp operatorul economic nu a sortat deşeurile, le-a predat amestecate şi din acest motiv suma este atât de mare", a menţionat Tudorache.

El a mai spus că operatorul economic trebuie să plătească suma datorată până pe data de 3 septembrie, iar reluarea serviciului de colectare a deşeurilor va fi posibilă în termen de cinci zile de la plată.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt