Paul are nevoie de o minune de Crăciun

Paul are nevoie de o minune de Crăciun

Ce vă doriţi de Crăciun? Există mame care aşteaptă minuni. Pentru că boala nu ţine cont de vârstă, iar uneori, teribil de nedrept, cei loviţi sunt copii. Paul are fibroză chistică şi de doi ani respiră cu ajutorul buteliei de oxigen. Nu se plânge. Iubeşte viaţa aşa cum numai copiii mai ştiu să o facă. Paul e bucurie şi optimism. Acum se află la spital, în Italia, trece prin clipe dificile şi are nevoie de toate gândurile noastre bune îndreptate spre el.

Aşa l-am cunoscut pe Paul. Acum trei săptămâni, în cursa aeriană pentru viaţă organizată de Asociaţia Blondie. Paul era la primul zbor şi aştepta cu mult entuziasm decolarea. Ne-a cucerit pe toţi prin felul lui dulce şi optimist de a fi.

Paul are 10 ani şi s-a născut cu fibroză chistică, o boală care îi afectează în special plămânii. De doi ani este dependent de butelia cu oxigen, care îl ajută să respire.

Luptător, bun şi isteţ. Aşa este Paul. În timpul zborului, inima i-a dansat de bucurie.

Şi rugăciunile sunt parte din viaţa băieţelului. Nu îi uită pe cei dragi când îşi îndreaptă dorinţele spre Dumnezeu.

Zborul special l-a dus pe Paul la Roma, pentru evaluare pretransplant. Fără să ştie, ne-a făcut un cadou de Crăciun în avans celor care eram în avion. Ne-a adus fericire pură, zâmbete sincere şi… cu toţii am devenit parte la visul lui.

Paul are nevoie acum, din nou, de o minune. Crăciunul îl va găsi în spital, la Roma. Între timo, starea lui s-a agravat subit. În seara sfântă îndreptaţi un gând bun, o rugăciune pentru el. Şi încă un miracol se poate înfăptui…

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt