Plan Roşu de Intervenţie în judeţul Dâmboviţa, după un accident cu victime multiple. Un microbuz cu opt locuri s-a răsturnat

Plan Roşu de Intervenţie în judeţul Dâmboviţa, după un accident cu victime multiple. Un microbuz cu opt locuri s-a răsturnat

Un accident rutier s-a produs miercuri seara în localitatea dâmboviţeană Corbii Mari, fiind vorba de un microbuz răsturnat în afara părţii carosabile, iar din primele informaţii sunt victime multiple şi s-a activat Planul Roşu de Intervenţie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, preluat de Agerpres.
Conform sursei citate, având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă, la nivelul judeţului Dâmboviţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.
"La locul intervenţiei au fost alocate o maşină de stingere, şase echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi trei ambulanţe SAJ. În sprijin intervine şi ISU Teleorman cu o maşină de stingere şi un echipaj SMURD. Totodată, alte două ambulanţe SAJ din judeţul Teleorman au fost trimise la eveniment", a transmis ISU Dâmboviţa.
Conform IPJ Dâmboviţa, microbuzul s-a răsturnat în şanţ şi mai multe persoane sunt rănite. Acestea primesc îngrijiri medicale la faţa locului.
Traficul este blocat în zona unde a avut loc accidentul.
"Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului", mai informează IPJ Dâmboviţa.

Afla mai multe despreaccidentcorbii marimicrobus
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt