Primăria a reabilitat în acest an 15 km de reţea de termoficare din 700 km care trebuie reparaţi in Bucuresti.

Primăria a reabilitat în acest an 15 km de reţea de termoficare din 700 km care trebuie reparaţi in Bucuresti.

Primăria Capitalei a reabilitat în acest an 15 kilometri de reţea de termoficare dintr-un total de 700 de kilometri care trebuie reparaţi, a declarat primarul Nicuşor Dan la Digi24. El spune că ritmul maximum care poate fi atins este de 50 de kilometri de reţea pe an. În plus, mai mult de o treime din agentul termic se pierde pe reţelele de transport şi distribuţie. Cu toate acestea, primarul se declară optimist că iarna aceasta va fi mai bine pentru bucureşteni decât iarna trecută.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat la Digi 24 că în acest an au fost reabilitaţi doar 15 kilometri de reţea primară de termoficare, deoarece documentaţiile necesare lucrărilor nu erau pregătite. El a explicat că, din totalul de 1.000 de kilometri de reţea primară de termoficare în Bucureşti, 100-150 de kilometri au o vechime de mai mică de 10 ani, iar alţi 100-150 de kilometri au o vechime mai mică de 20 de ani.

În total, ar trebui reabilitaţi circa 700 km de reţea, cu o vechime mai mare de 20 de ani, din care au fost reabilitaţi 15 kilometri în acest an, iar pentru anul viitor sunt programaţi alţi 50 de kilometri, a mai precizat primarul.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt