S-a deschis cel mai mare ştrand din vestul României

S-a deschis cel mai mare ştrand din vestul României

Cel mai mare ştrand din vestul României şi-a deschis în sfârşit porţile. După mai multe amânări, cauzate de vremea rea, arădenii au putut, în acest weekend, să meargă la plajă şi la bălăceală în bazinele cu apă caldă. Numărul lor a fost, însă, destul de mic, pentru că s-a aflat cu întârziere de marea deschidere.

Loc preferat de ieşit la plajă şi piscine, al arădenilor şi nu numai, ştrandul ar fi trebuit deschis, conform tradiţiei, pe 1 mai. Din nefericire, vremea nu a permis asta, iar autorităţile au tot amânat marea deschidere. La Arad au fost 28 de grade, iar deschiderea strandului le-a provocat o bucurie de nedescris oamenilor şi mai ales copiilor.

Marea deschidere nu a adus, totusi, un mare aflux de oameni. Autorităţile locale spun că dacă ar fi deschis strandul pe 1 mai, ar fi avut cheltuieli prea mari. Cei care vor să se bucure de strand o zi intreagă trebuie sa scoata din buzunar 30 de lei.

Pentru elevi, studenţi, pensionari şi persoane cu dizabilităţi costul unui bilet de intrare este redus la 15 lei/zi, iar arădenii care vor să facă o baie dupa ora 16:00 vor beneficia de 50% reducere din costul biletului întreg.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt