Se caută voluntari care să schimbe vieţi

Se caută voluntari care să schimbe vieţi

Se caută noi voluntari care să-i ajute pe copiii şi tinerii din centrele de plasament să înveţe şi să privească mai optimist spre viitor! ONG-ul Ajungem Mari are nevoie de oameni inimoşi care să le ofere copiilor din cunoştinţele lor şi să îi ajute să viseze şi să capete curaj şi încredere. Şi dvs puteţi deveni voluntar. Doar trei ore pe săptămână din timpul dumneavoastră liber pot schimba destine! Programul Ajungem Mari se desfăşoară în Bucureşti şi 23 de judeţe.

Este mesajul unor copii din centrele de plasament pentru voluntarii care le-au făcut zilele mai luminoase, le-au oferit sprijin şi încredere în forţele proprii. Acum ei, dar şi alţi copii din Bucureşti şi 23 de judeţe aşteaptă şi noi prieteni care să-i ajute cu pregătirea şcolară şi să desfăşoare activităţi cu ei. Fizic sau online, în funcţie de
restricţiile din fiecare localitate.

Ajungem Mari trimite oameni şi în centrele scoaiale pentru copiii care provin din familii defavorizate. Diana face
voluntariat într-un astfel de loc de doi ani.

Dar, chiar şi fără să ceară, primeşte. Bucuria din ochii copiilor atunci când o văd este nepreţuită.

Înscrieri se fac pe site-ul www.ajungemmari.ro la secţiunea Devino Voluntar. Data limită este 26 septembrie. Trei ore pe săptămână din timpul dumneavoastră liber pot conta enorm în viaţa copiilor din centrele de plasament. Modulul de voluntariat durează opt luni.

Pentru a deveni voluntar, trebuie să aveţi cel puţin 16 ani. Nu există limită superioară de vârstă. Şi nu uitaţi, copiii au nevoie de cineva mai mult decât de ceva.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt