Sean Penn vorbeşte despre întâlnirea cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski: „curaj, demnitate şi iubire…”

Sean Penn vorbeşte despre întâlnirea cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski: „curaj, demnitate şi iubire…”

Sean Penn s-a aflat săptămâna trecută la Kiev, unde a realizat un documentar despre atacurile Rusiei împotriva Ucrainei. Actorul a participat la o conferinţă de presă a guvernului de la Kiev şi a apărut alături de Volodimir Zelenski într-o înregistrare video pe care preşedintele Ucrainei a postat-o pe contul său de Instagram.

Recent, Penn a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o cu Zelenski, declarând că a fost extrem de impresionat de preşedintele Ucrainei.

„Întâlnindu-l pe preşedintele Zelenski cu o zi înainte de invazie şi apoi încă o dată în ziua invaziei… nu ştiu dacă ştia că a fost născut pentru asta, dar era clar că eram în prezenţa a ceva… ce era nou pentru lumea modernă, în termeni de curaj, demnitate şi iubire. Este un moment extraordinar. Am fost impresionat şi mişcat de el şi în acelaşi timp am fost înspăimântat pentru el şi Ucraina”, a declarat actorul în cadrul emisiunii Anderson Cooper 360.

Acesta încearcă prin intermediul organizaţiei sale Community Organized Relief Effort (CORE) să ajute oamenii afectaţi de invazia rusă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt