„Squid Game” a cucerit internetul, dar provoacă îngrijorări în rândul părinţilor. De ce copiii nu trebuie să urmărească serialul

„Squid Game” a cucerit internetul, dar provoacă îngrijorări în rândul părinţilor. De ce copiii nu trebuie să urmărească serialul

Serialul „Squid Game” se bucură de un succes răsunător, ajungând să fie în trend nu numai pe Netflix, ci şi pe alte platforme precum TikTok sau Twitter. Însă pentru că jocurile din serial ar putea fi imitate, şcolile au început să trimită scrisori de avertizare. Astfel, un consiliu din sudul Angliei sfătuieşte părinţii să nu-şi lase copiii să urmărească serialul disponibil pe Netflix, după ce au apărut informaţii că mai mulţi copii, unii chiar cu vârsta de până în şase ani, copiază scenele de violenţă ale producţiei, scrie The guardian.

O echipă din cadrul Consiliului Central al comitatului Bedfordshire, care se ocupă cu protecţia educaţiei, a trimis un e-mail către toţi părinţii şi tutorii din district prin care i-a îndemnat să „fie vigilenţi”, pentru că există date conform cărora copiii şi tinerii copiază scenele de violenţă din „Squid Game”, noul serial al Netflix.

„Au apărut rapoarte referitoare la faptul că mulţi copii şi tineri se joacă Squid în timp ce se află la şcoală. Vă sfătuim cu tărie ca copiii să nu urmărească Squid Game, pentru că serialul are mult conţinut violent”, au transmis reprezentanţii Consiliului Central al comitatului Bedfordshire. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt