Uniforme noi pentru poliţiştii români

Uniforme noi pentru poliţiştii români

Poliţia Română va beneficia de uniforme noi din 2023, speră sindicatul Democratic al Poliţiştilor. Design-ul a fost parţial
stabilit şi prezentat în spaţiul public, însă acestea vor fi distribuite poliţiştilor pe loturi, anul viitor. Ei se declară mulţumiţi de noile echipamente şi spun că acum se pot asemăna cu autorităţile americane. Sindicatul Sidepol declară că aceste echipamente mai necesită însă câteva îmbunătăţiri până să ajungă la forma finală.

Poliţiştii spun că, odată cu noile uniforme sunt în rând cu standardele pe care le are poliţia europeană.

Noua uniformă este doar un plus adus tuturor aspectelor care contribuie la buna apărare a cetăţenilor, spune poliţistul.

Noua uniformă prezentată acum în spaţiul public este în mare parte în formă finală, însă reprezentanţii Sindicatului Democratic al Poliţiştilor sunt de părere că aceasta încă necesită îmbunătăţiri.

O uniformă ajunge acum la costul de aproximativ 6 mii de lei, faţă de vechea uniformă care costa în jur de 3 mii de lei.
Noile echipamentre se vor împărţi pe etape. Pe o perioadă de 2 ani, până când toţi poliţiştii vor intra în posesia lor, se va
purta atât uniforma actuală, cât şi cea nouă. Cei care vor îmbrăca primii noul echipament sunt tinerii care termină academiile şi şcolile de poliţie.

Afla mai multe desprepolitieuniforma
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt