Sorin Cîmpeanu, citând date ale Ministerului Sănătăţii: Ponderea copiilor internaţi cu afecţiuni Covid este 8,6% / Gradul de ocupare a paturilor Covid variază între 4%, în Mehedinţi, şi 39% în Suceava / Capitala, în continuare la 16% - Focus Prima TV

Sorin Cîmpeanu, citând date ale Ministerului Sănătăţii: Ponderea copiilor internaţi cu afecţiuni Covid este 8,6% / Gradul de ocupare a paturilor Covid variază între 4%, în Mehedinţi, şi 39% în Suceava / Capitala, în continuare la 16%

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a transmis, joi seară, citând date ale Ministerului Sănătăţii, că ponderea copiilor internaţi cu afecţiuni Covid este 8,6% din totalul internărilor. De asemenea, gradul de ocupare a paturilor Covid, în funcţie de care se decide trecerea în online a unităţilor de învăţământ, variază între 4%, în Mehedinţi, şi 39% în Suceava. În Capitală, gradul de ocupare este în continuare 16%. 

”La nivelul zilei de ieri, 18 Ianuarie, conform informării oficiale furnizate de Ministerul Sănătăţii, erau spitalizaţi 337 copii din totalul de 3.896 persoane internate cu afecţiuni Covid, adică 8,6% din totalul pacienţilor Covid internaţi. Astăzi, 19 Ianuarie, ponderea copiilor internaţi cu afecţiuni Covid este practic aceeaşi – 8,6%”, a transmis, joi seară,Sorin Cîmpeanu.  

Ministrul Educaţiei precizează că ponderea copiilor din totalul populaţiei României este de 17,6%. 

”În concluzie, ponderea copiilor internaţi este mai puţin de  jumătate în raport cu media naţională”, a mai declarat ministrul Educaţiei.  

Total
0
Shares
Total
0
Share