Soți găsiți fără suflare în fața blocului - Focus Prima TV

Soți găsiți fără suflare în fața blocului

Moarte misterioasă în București! Un barbat și o femeie, soț și șoție au fost găsMoarte misterioasă în Capitală! Un barbat și o femeie, soț și șoție, au fost găsiți fără suflare în fața unui bloc din cartierul Floreasca din București. Din primele informații , se pare că soții au decis să se sinucidă și s-au aruncat de la etaj. Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cauzele deciziei sumbre a bătrânilor. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Cei doi bătrâni, în vârstă de 89 de ani locuiau la etajul doi al acestui bloc. Erau bolnavi, iar vecinii spun că amândoi se deplasau greu, bărbatul cu ajutorul unui cadru, iar soția mergea tot timpul pe lângă el. Din cauza bolii, cel mai probabil, au ajuns la capătul puterilor, așa că au decis ca împreună să își pună capăt zilelelor.

Când au ajuns, salvatorii au constatat că cei doi nu mai erau în viață. Vecinii spun că problemele financiare nu i-ar fi determinat să facă acest lucru. Familia a primit vestea ca pe un șoc.

Trupurile bătrânilor au fost transportate la INML pentru efectuarea necropsiei. Poliția încearcă acum să descopere ce s-a întâmplat cu adevărat și care au fost cauzele care au dus la o asemenea tragedie.

Total
0
Shares
Total
0
Share